Gästspela

Botkyrka Golfklubb består av en mycket bra 18-hålsbana och en trevlig 9-hålsbana som är öppen för Pay & Play-spel. På 18-hålsbanan gäller högst hcp 54/Grönt kort på vardagar och på helgdagar krävs officiellt hcp 36.

Du kan enkelt boka via MinGolf. Det går även bra att ringa oss på 08-530 296 50 om du vill boka en tid eller reservera en golfbil.

Vi har bokningsbara tider från 06:00-19:50, före och efter är det bollränna. OBS: Vissa morgnar har vi startförbud även före 06:00. Bollränna gäller till 15 minuter före första bokningsbara tid och direkt efter dagens sista bokningsbara tid.

Vid bokad tid anmäler man sig i receptionen senast 15 minuter före sin starttid annars riskerar man att förlora den. 

Som Gäst till seniormedlem med fritt spel erhåller du 100 kr rabatt på gällande pris vid den dag och tid du tänker spela. Priset gäller seniorgäster och max tre gäster per medlem som spelar i samma boll.

Under tidig vår och sen höst när våra greener har frost gäller att banpersonal eller receptionen måste ge klartecken före start på 18-hålsbanan. När puttinggreenen är frostfri är riktmärke för klartecken till start. Starttid som passerats utgår men receptionen hjälper till i möjligaste mån att boka om er.

Välkommen att spela en av Stockholms bästa och vackraste golfbanor!