Nybörjarutbildning

På Botkyrka GK erbjuder vi tre olika typer av nybörjarutbildning: Grundkurs för nya golfare, Kurs för de med spelerfarenhet från Pay & Play några år samt Privatundervisning av nya golfare.

Vi kommer se till att du har roligt med golfen och trivs på vår anläggning och alla våra kurser leder mot Gröntkort.

För att erhålla Gröntkort behöver man kunna tillämpa golfvett och de vanligaste reglerna samt kunna spela med flyt på banan och vi ser till att alla som vill spela får de kunskaper de behöver för att göra det.

Botkyrka GK är den perfekta anläggningen att börja spela golf på. Vi har två banor, övningshål, drivingrange och övningsgreen i direkt anslutning till vårt klubbhus. En välsorterad shop finns i klubbhuset där man får personlig service och hjälp att köpa rätt utrustning. Vid klubbhuset finns även en restaurang som är öppen varje dag under säsongen. 

Golfklubben erbjuder olika typer av medlemskap så alla kan hitta en medlemsform som passar. BLI MEDLEM

Välkommen till golfen och till Botkyrka Golfklubb!

 

Grundkurs för nya golfare "En kurs för dig som verkligen vill få en bra start och lära dig spelet "ordentligt"!

Är du ni i spelet och vill få bra och rejäl undervisning av en erfaren tränare och  lära dig i din egen takt är denna kurs perfekt för dig!

Man får ut mycket mer glädje av golfen om man lär sig riktiga grunder! 

Innehåll: Teknik och slagträning, spelet golf, regler, golfvett, allmän golfkunskap, utrustning samt spel. Alla deltagare får spela på banan efter kursen.
3st ronder på 9-hålsbanan ingår i avgiften

Omfattning:  3st pass á 3-4 timmar undervisning med "Hemläxa" mellan passen. Spel med fadder (fritt även för fadder 3st spel), Åskådarrunda/Caddierunda  samt uppföljande träning/möjlighet till frågor under ett 2 timmars pass ca 2-3 veckor efter kursen. Privatlektioner inom 4 veckkor efter kursslut 50% rabatt samt  300kr rabatt på medlemskap. 

 

 

Kurs Augusti 
19e aug  15.00 - 18.00
20e aug  10.00 - 13.00
3e sep    10.00 - 13.00  


AvgKurs augfit: 2.495 kr

Tränare: Magnus Elwin, PGA Tränare  på klubb sen 1993. Lärare Golfgymnasium, Tränare för Profesionella, PGAs högsta Utbildning. 

 

 

Grundkurs för dig som har en del erfarehet

Perfekt kurs för dig som vill lära dig grundteknik, de viktigaste reglerna och golfvett för att få en bra start. Leder till Gröntkort. 

 

 

Kurs Höst -. Lördag 24e sep 09.00 - 14.00

Kursavgift  995 kr inkl 300kr rabatt på medlemskap, 25% rabatt på privatlektion och bollkort. 

 

Privatundervisning av nya golfare


För dig som vill lära dig spelet genom privatlektioner erbjuder vi ett paket med lektioner och ett skräddarsytt upplägg efter personliga önskemål. Upplägget kombineras vanligtvis med spel med egen fadder parallellt med utbildningen/träningen. För mer information och bokning se nedan.


Anmälan till kurs
Frågor och anmälan till våra kurser görs genom att skicka e-post med namn, mobilnummer och vilken kurs du vill vara med på till magnus.elwin@pgasweden.golf

Det går också bra att anmäla dig genom att kontakta golfshopen på tel: 08- 530 296 50.


Specialpris på medlemskap

För dig som genomgår nybörjarkurs hos oss erbjuder vi ett specialpris 1.195 kr (Ord pris 1.495 kr) på vårt medlemskap Senior 9-hålsbanan som ger fritt spel på 9-hålsbanan och 100 kr rabatt vid spel på 18-hålsbanan.

För att erhålla rabatten skriver du ”Nybörjarkurs” under övrigt i din medlemsansökan. BLI MEDLEM

Varmt välkommen till golfen och till Botkyrka GK!